Varjon katala kosketus

2. Pelisessio

Paikalla:
Arnulf Haltiamieli sekä Garm
Estella Kaksjalka
Grimhild Lumoloimi
Rathar Järvikaupunkilainen
Thelion, Aethasin huoneesta
Ori Mustasahti

Lodin ja Ori tuntevat entuudestaan ja oli kuullut Lodinin tehneen bisneksiä Arvo Kaksjalan kanssa muunmuassa ekspeditioon. Ori oli edellisen päivän jatkanut veneenetsintää ja päättelee, että vene on ajautunut ehjänä Girionin putouksesta alas ja mennyt siellä vasta kiviin osuessaan päreiksi.

Lähtään liikenteeseen venholla. Pitkäjärvi on pitkä. Grimhild runoilee kauniin synkeitä suvustaan. Tavataan järven päässä Girionin putous"hissiä" käyttelevät juopottelevat metsäläiset ja vietetään heidän leirissä yötä. Pohditaan tulevaa matkaa ja sen potentiaalisia vaikeuksia (hirttoyrttejä ja naukuhuulia). Synkmetsä aiheuttaa pahoja fiboja.

Matkan roolitus
Opas: Ori
Metsästys/ruoka: Estella
Tiedustelijat: Grimhild, Rathar
Vartijat: Thelion, Arnulf&Gram

Thelionin lore-tietouteen luotetaan. ja se on aika pätevääkin

Matkaan lähtään: Estella meinaa hukkua, mutta Grimhild ja Thelion pelastaa. Estellasta tuntuu siltä, että räme jallitti häntä tahallaan ja halusi hukuttaa.

Rathar ja Grimhild yrittää etsiä leiripaikkaa, Rathar feilaa nolosti ja vitsailee aiheesta huonosti, onneksi Grimhild löytää sisun voimalla vähemmän märän mättään leiripaikaksi.

Vartijat näkevät yöllä punaisena hohtavia silmiä ja Gram haistaa hiisiä.

Comments

MuadMouse m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.