Thelion, Aethasin huoneesta

Synkmetsästä kotoisin oleva haltia, joka on ottanut tehtäväkseen tappaa mahdollisimman paljon örkkejä ja muita hirviöitä.

Description:

Ikä: 98 vuotta
Hiukset: Vaaleat
Silmät: Syvän vihreät
Pituus: 186 cm

Bio:

Thelion syntyi arvostettuun Synkmetsän haltia-sukuun, Aethasin ja oli kyseisen aatelisperheen nuorin lapsi. Korkeasta asemastaan huolimatta muut Synkmetsän haltiat pitivät Aethasin huonetta radikaaleina ja jopa epähaltijamaisina (tästä tosin puhuttiin vain kuiskaten ja suljettujen ovien takana), sillä he asuivat Synkmetsän ulkopuolella, sen reunalla ja halusivat haltioiden ottavan enemmän osaa maailman tapahtumiin, mikä oli kuningas Thranduilin toiveiden vastaista.

Thelion itse eli onnellisen lapsuuden ja hän alunperin halusi ruveta lähettilääksi ihmisten tai jopa kääpiöiden pariin. Thelionin onnellinen elämä sai kuitenkin äkillisen lopun. Kun Dol Gulduriin asettuneen Nekromanserin johdosta, suuri sinne matkalla ollut örkki, hiisi ja hukka -armeija päätti tietämättään oikaista Aethasin Huoneen maiden halki. Kun örkit huomasivat, että aöueella eli haltioita, ne lähtivät välittömään hyökkäykseen, yllättäen Aethasin Huoneen täysin. Pari päivää hyökkäyksen jälkeen kuningas Thranduilin lähettämät viestinviejät saapuvat tutkimaan, miksi Aethasin huoneesta ei ole kuulunut mitään. He löytävät Aethasin maat ryövättyinä ja kaikki Huoneeseen kuuluvat tapettuina, lukuunottamatta nuorta Thelionia, jonka he löytävät shokissa ja haavoittuneena äitinsä ruumiin alta.

Thelion siirrettiin takaisin Synkmetsään, mutta kaikki jotka olivat tunteneet hänet huomasivat, että hän oli muuttunut. Aethasin turma oli jättänyt häneen palavan vihan örkkejä, hiisiä ja vastaavia kohtaan ja muutenkin hänet katsottiin erittäin epähaltijamaiseksi. Kun muut nuoret haltiat opiskelivat historiaa ja (Thelionin sanoin) “Miten olla kunnollinen haltia”, hän käytti aikansa taistelutaitojen oppimiseen ja kuningas Thranduilin kiristäessä Synkmetsän erostäytymispolitiikkaa Thelion livahteli ulos ulkomaailmaan. Tämän jatkuessa alkoivat muut haltiat puhua hänestä: “Tuo on se huoneensa ainut henkiinjäänyt” ja “Ettei hänessä vain olisi ihmisverta?” Thelionia tämä ei häirinnyt. Hän tiesi olevansa erilainen ja puolestaan näki suurenosan Synkmetsän haltiosta pelkureina, koska he ennemmin pakenivat metsänsä suojiin, kuin tekivät mitään sen ulkopuolella vallitsevalle pahuudelle.

Kasvettuaan Thelion, vaikka häntä vaivoin saatettiin kutsua aikuiseksi haltiamittapuulla, lähti Synkmetsäsätä Smaugin kuolemaa seuraavina kuukausina, päämääränään tappaa örkkejä ja muita hirviöitä niin paljon kuin mahdollista, kostoksi ja estääkseen muita kokemasta samaa kuin hän.

Thelion, Aethasin huoneesta

Varjon katala kosketus MuadMouse Icipall